Hva våre kunder sier

Hvorfor kundene velger oss


Støyten Trafikkskolesenter –Litt bedre

Støyten Trafikkskolesenter gjennomfører skriftlig evaluering med de fleste av sine kunder. Dette gjør vi fordi vi hele tiden ønsker å bli bedre, og derfor trenger vi tilbakemelding fra våre kunder. Vår beste markedsføring er fornøyde kunder.  Vi ønsker å tilfredstille kundens behov! Vi endrer folk!

 


Hva våre kunder sier

Støyten oppleves som profesjonelle, kunnskapsrike, med foredrags/kursholder som fanger alles oppmerksomhet. Takk for en bra dag.

Stian Elev

Takk for et meget bra gjennomført kurs. De ansatte har, som også evalueringen viser, vært meget positive og vil ha denne formen for kurs oftere. Det må vi få til!

Tor Erik Jenshagen Konsulent helse og omsorg JORS Jevnaker kommune

Takk for et kjempebra kurs. Tilbakemeldinger fra kursdeltagerne er bare positive og de hadde godt utbytte av kurset.

Radu Olsen Avd.leder Merkantil støtte helse og omsorg Ringerike Kommune

Er veldig fornøyd med opplæringen jeg fikk på Støyten, da jeg skulle ta BE førerkort. Denne opplæringen var veldig informativ, konstruktivt i tillegg var læreren rolig og ærlig i sine tilbakemeldinger. Jeg valgte Støyten fordi, de var tilgjengelig på telefon, raskt svar og informasjon, rett på sak. Vil helt klart anbefale Støyten videre.

Førerkort kl BE Elev

Har nå gjennomført mc opplæring og er veldig fornøyd. Jeg har lært mye på kort tid, og Bjørn Olav har vært dyktig på å veilede, og å få meg til å holde fokus på det som er viktig. Absolutt en god opplæring , og hyggelige kjørelærere som jeg mener flere burde benytte. Valgte Støyten fordi…

Førerkort MC Elev MC

Meget fornøyd. Hadde Jarle som kjørelærer. Dyktig og kunnskapsrik mann som sørger for å gi deg masse nyttig hjerneføde før du setter deg alene bak rattet.

Svein T. Wilhelmsen Elev

Jarle Hoddevik er en dyktig, trygg, ryddig og ærlig kjørelærer, og jeg er svært fornøyd med kjøretimene. Når datteren min skal ta førerkortet er det ingen tvil om hvem vi skal kontakte. Enten du er ungdom eller som jeg, voksen, anbefaler jeg Jarle. Da kan du selv bli en god sjåfør.

Eva Eriksen Mor og elev

Er utrolig fornøyd med at jeg valgte Støyten. Hørte mye positivt om skolen og viste om en bekjent som jobbet som lærer der, så det var grunnen til at jeg valgte Støyten. Tusen takk for all den gode hjelpen 🙂

Førerkort klasse B Elev

Jeg er meget fornøyd med hvordan Støyten gjennomførte opplæringen og kurset. Jeg hadde liten tid til å få fullført opplæringen, og trafikkskolen var veldig behjelpelig med å få det til likevel. De er fleksible på tid og tilpasset tilbudet for meg.

Førerkort klasse B Elev

Støyten oppleves som profesjonelle, kunnskapsrike, med foredrags/kursholder som fanger alles oppmerksomhet. Takk for en bra dag.

Stian Elev

Jeg er meget fornøyd! Hadde hørt at de som jobber her er hyggelige, imøtekommende og svært dyktige på deres fagområder. De er flinke til å lære bort på en lett måte. Det har vært veldig enkelt å forstå det jeg opprinnelig trodde skulle være veldig komplekst og vanskelig.

Førerkort kl. B Elev

Jeg valgte Støyten Trafikkskolesenter fordi jeg hørte mange bra meldinger om denne trafikkskolen. Alle vennene mine skrøyt og sa at jeg måtte ta grunnkurset hos Støyten. Trafikklæreren min forklarer godt og han har mye god kunnskap som han formidler på en god måte. Jeg har lært mye på det trafikale grunnkurset og vil annbefalle alle…

Trafikalt grunnkurs Elev

Jeg er meget fornøyd med min opplæring hos Støyten, og vil anbefale dem til alle som skal ta førerkort. Jeg har gjennomført både trafikalt grunnkurs, MC kurs, Teorikurs kl. B, i tillegg til at jeg har tatt førerkort til Kl. B, A1 og A2 hos Støyten Trafikkskolesenter.

Trafikalt grunnkurs, MC og teorikurs, Førerkort kl. B, A1 og A2 Elev

Ant. kunder på bil i året (ca.)

Ant. kunder - trafikkalt grunnkurs (ca.)

Ant. kunder motorsykkel (ca.)

Ant. kunder teorikurs (ca.)

Ant. kunder lastsikkringskurs (ca.)

Ant. kunder bil m/henger (ca.)