GRATIS foreldrekveld

Vi synes det er kjempestas at så mange foreldre kommer på foreldrekveldene vi arrangerer.

Som en av få trafikkskoler holder vi på Støyten Trafikkskolesenter gratis informasjonskvelder for foreldre og andre som har noen som skal ta førerkort. Dere foreldre er den aller viktigste ressursen for at deres barn skal bli trygge, sikre trafikanter. Vi på Støyten Trafikkskolesenter vil gjerne ha dere med på laget i fra starten av veien mot lappen.

På samlingene snakker vi om hvordan vi sammen kan gjøre hele prosessen fra start og frem til førerkortet så bra som mulig. Vi forteller om hvordan opplæringen er lagt opp og hvordan vi jobber. Mange av dere har vært gjennom utfordringer og gleder med øvelseskjøring tidligere, så det er givende å dele erfaringer og tips med hverandre. Vi snakker selvsagt også om regelverk, krav og alt det praktiske rundt det å ta førerkort.

Jan Grannegård er en av mange forelder som har vært med på foreldrekveld. Han sier det er viktig at foreldrene engasjerer seg når ungdommen i huset skal begynne med førerkortet. Viktig at foreldrene som skal øvelseskjøre med ungdommen er tygg og klarer å holde seg rolig. Han mener det er viktig at foreldrene blir med på foreldrekveld slik at de får gode råd og tips før de startet øvelseskjøringen. Hans beste tips er: «viktig å starte pent og unngå de store diskusjonene i bilen.» Han har tidligere vært med på øvelseskjøring, men mener kvelden har vært meget nyttig. Han oppfordrer alle foreldre til å bli med på kurset.

Jan G og Jarle
Foreldrekveld Stoyten

Støyten Trafikkskolesenter har også egne foreldrekvelder for dere som tar lappen på lett motorsykkel. Der snakker vi mer om det som er unikt for motorsykkelopplæringen.