Hva koster førerkort - Priser

Prisene på førerkort kan variere mye, og den totale kostnaden kan bli svært forskjellig fra person til person. Selv om prisene for kurs varierer mellom kjøreskolene, er det kjøretimer som vil utgjøre mesteparten av forskjellene.

Det er veldig avgjørende hvor mye du får øvelseskjørt på egen hånd. Jo flere timer du får øvelseskjørt, jo færre skoletimer trenger du. For å få lappen billigst mulig bør du øvelseskjøre mye.

Før du kan begynne å øvelseskjøre må du ha gjennomført Trafikalt grunnkurs.

Trafikalt grunnkurs og Teorikurs

Førerkort moped
(AM 146)

Førerkort lett motorsykkel (A1)

Bruk vår priskalkulator til å få en oversikt over hva det koster å ta førerkort på lett motorsykkel. Her får du et estimat på hva det kan koste å ta førerkortet, antall kjøretimer vil variere fra person til person. Du kan legge inn antall kjøretimer du tror du kommer til å bruke.

PRISKALKULATOR FOR LETT MOTORSYKKEL (A1)

Førerkort bil
(B og B-aut)

Bruk vår priskalkulator til å få en oversikt over hva det koster å ta førerkort på bil. Her får du et estimat på hva det kan koste å ta førerkortet, antall kjøretimer vil variere fra person til person. Du kan legge inn antall kjøretimer du tror du kommer til å bruke.

PRISKALKULATOR FOR BIL - MANUELL OG AUTOMAT (B og B-aut)

Førerkort bil med henger (BE/B96)

Bruk vår priskalkulator til å få en oversikt over hva det koster å ta førerkort for bil med henger. Her får du et estimat på hva det kan koste å ta førerkortet, antall kjøretimer vil variere fra person til person. Du kan legge inn antall kjøretimer du tror du kommer til å bruke.

PRISKALKULATOR FOR BIL MED HENGER (B96 og BE)

Førerkort mellomtung motorsykkel (A2)

Bruk vår priskalkulator til å få en oversikt over hva det koster å ta førerkort på mellomtung motorsykkel. Her får du et estimat på hva det kan koste å ta førerkortet, antall kjøretimer vil variere fra person til person. Du kan legge inn antall kjøretimer du tror du kommer til å bruke.

PRISKALKULATOR FOR MELLOMTUNG MOTORSYKKEL (A2)

Førerkort tung motorsykkel (A)

Bruk vår priskalkulator til å få en oversikt over hva det koster å ta førerkort på tung motorsykkel. Her får du et estimat på hva det kan koste å ta førerkortet, antall kjøretimer vil variere fra person til person. Du kan legge inn antall kjøretimer du tror du kommer til å bruke

PRISKALKULATOR FOR TUNG MOTORSYKKEL (A)

Utvidelser MC

GAVEKORT
den perfekte gaven

Gavekortet kan brukes til trafikalt grunnkurs, kjøretimer, lærebøker og alle kurs skolen tilbyr.

Nyttige linker

Her finner du informasjon fra Statens Vegvesen om førerkort, føreropplæring samt nettsider hvor du kan få hjelp til å bestå teoriprøven.

To superfornøyde ungdommer med telefon som ser på hverandre.